Home | Contact Us

Over ons

CardImpulz is een professioneel leverancier van plastickaarten in de Guangdong provincie van China, met een gedegen ervaring in de productie van kwaliteitskaarten.

Bekijk dit korte filmpje om een eerste  indruk te krijgen van ons print proces.

CardImpulz heeft een betrouwbare reputatie. Aan onze integriteit mag niet worden getwijfeld. Wij verlangen van onze medewerkers en onze partners in het zakelijke verkeer, zoals fabrikanten, (toe)leveranciers en agenten dat ook zij integer en betrouwbaar zijn. De ondernemingscode van CardImpulz is een belangrijke hoeksteen van onze gezamenlijke cultuur.  Deze code laat zien waar CardImpulz voor staat:

ONDERNEMINGSCODE CARDIMPULZ

Wij produceren:

Klikt u op een van de kaarten voor een uitgebreide informatie.

Een overzicht van het productie proces kunt u hier vinden.

CardImpulz is de enige plastic kaart leverancier die geen minimale order hoeveelheid heeft! Dus of u nu 10 of 100,000 plastic kaarten nodig heeft, wij leveren het!

Deze kaarten kunnen wij leveren in verschillende materialen, zoals PVC, transparant PVC, ABS en de milieu vriendelijkere materialen zoals PET, PETG, gerecycled PVC en papier of karton. Ook kunnen wij relevante producten als lanyards (key chain), badge houders, en papieren kaart houders leveren. Door de jaren heen heeft CardImpulz een indrukwekkend netwerk opgebouwd en is daardoor in staat een volledig kaart assortiment aan te bieden voor bijv. uw evenement (keycord met badgeholder en kaart), uw direct mailings (een op maat gevouwen brief met card in een gepersonalizeerde envelop) etc. Neemt u contact op met ons salesteam voor meer informatie sales@cardimpulz.com.

Aangezien de productie in China onder Nederlandse supervisie gebeurt kan CardImpulz u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden, en kunnen wij u tijdens het productieproces in het Nederlands op de hoogte houden van de status van uw order. China staat bekend om zijn vele goede betrouwbare kaart producenten, en veel Nederlandse bedrijven die in kaarten handelen vertrouwen hierop. Helaas hebben wij zelf regelmatig gemerkt dat er in de communicatie nogal wat mis kan gaan, helemaal als je communiceert met iemand wiens Engels niet van hetzelfde niveau is. Vandaar dat wij hebben gekozen om te opereren vanuit China, waardoor u in het Nederlands uw wensen aan kunt geven, en wij voor u toezien op de kwaliteit en productie.

Ook kan CardImpulz voor u de beste verschepingsoptie qua tijd en prijs verzorgen. Wij werken namelijk niet alleen samen met bedrijven als TNT en DHL, maar ook met internationale verschepingsmaatschappijen die begrijpen hoe een delicaat product als het onze verscheept moet worden. Tegelijkertijd met de kaart quotatie zult u van ons een tweetal verschepingsopties krijgen, zodat u zelf de keuze kunt maken.

Voor meer informatie:

Verkoop/Sales: sales@cardimpulz.com

 

Informatie: info@cardimpulz.com

Customer service: bartvanlith82@hotmail.com (MSN)

CardImpulz1 (Skype)

Bent u een card en/of printing reseller, dan kunt u in aanmerking komen voor onze reseller prijslijst. Neem in dat geval contact op met sales@cardimpulz.com. en geef een korte introductie van uw bedrijf. Vervolgens zullen wij na een evaluatie contact met u opnemen over de toekomstige mogelijkheden.

Vul hier uw email adres in voor de nieuwsbrief van CardImpulz.

Enter your email address for the CardImpulz newsletter.