Home | Contact Us

F.A.Q. (Veel gestelde vragen)

Q: Wat is standaard grootte van uw kaarten?
A: CardImpulz produceert kaarten volgens de ISO standaard van 85.75mm x 54mm, de normale dikte is 0.76mm (met een 0.04mm variatie).

Q: Welke afmetingen heeft mijn artwork nodig?
A: De standaard kaart grootte plus 3mm “bleed” overloop aan alle kanten. Meer informatie is te vinden op onze artwork pagina.

Q: Wat is uw normale productie tijd?
A: Afhankelijk van de hoeveelheid en opties die u heeft gekozen duurt het ongeveer 14 dagen na proef confirmatie en ontvangst van de betaling. Uiteraard kunnen wij uw kaarten met spoed drukken, onze sales afdeling (sales@cardimpulz.com) kan u inlichten over de mogelijkheden en bijkomende extra kosten.

Q: Wat is uw minimale order hoeveelheid (MOQ)?
A: CardImpulz werkt voor standaard producten niet met een MOQ, of u nu 1 of 1 miljoen kaarten wilt bestellen. Helaas moeten wij wel voor een aantal extra opties met een MOQ werken, zoals geur inkt, hotstamping en gekleurde magneet strips. Dit is omdat deze producten ingekocht dienen te worden per 10,000 en de vraag niet groot genoeg is om dit op voorraad te houden.
Uiteraard geld dat hoe meer kaarten u besteld, hoe lager de stuks prijs is!

Q: Hoe kan CardImpulz kwalitatief goede kaarten voor zo’n lage prijs aanbieden?
A:Doordat de personeelskosten en materiaalkosten in China veel lager liggen dan in Europa hebben wij veel minder kosten, waardoor wij de kaarten dus voordeliger dan andere Nederlandse bedrijven aan kunnen bieden. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij alleen met de beste kaart leveranciers samen werken, en zelf toezicht houden op de productie.